Egynapos őszi kirándulás - 6. osztály
2022. szeptember 24. írta: Zoltán Bede

Egynapos őszi kirándulás - 6. osztály

mrz

A hatodik osztály az egynapos szeptemberi kirándulást Budapesten belülre szervezte. Először a VR Vidámparkba látogattunk, ahol virtuális katapulton, hullámvasúton, zombiharcon, kalózkonyhán és dínóparkban tapasztalhattuk meg, hogy a való világnál is van izgalmasabb: a virtuális lét. A délelőtt fénypontja igazából az volt, hogy Barbi néni, az osztály volt osztályfőnöke is csatlakozott hozzánk a programon.

Year 6 went on their annual one-day field trip around Budapest. First we visited the VR Park, where it was fun to experience on the catapult, the roller coaster, the zombie fights, the pirate kitchen and the dino park that there's one thing that's more exciting than real life - going virtual. The morning star above all was Ms Barbi, the class's former Form Teacher who joined us in the fun. 

20220923_110855.jpg

A VR Vidámpark után az Orczy Kalandparkban kúszott-mászott az osztály. 

Following the VR Park, we went on to climb and crawl in Orczy Adventure Park

20220923_142506.jpg

A nap legnagyobb élménye azonban sokaknak nem a VR, nem a kalandpark, hanem a közösségi közlekedés volt: "Mi az a troli???" és "Úristen! Metró!!!" harsány kiáltással üdvözölték többen a BKK járműveit. Köszönjük az élményt, BKK!

For many, the day's greatest adventure was not VR or the adventure park but public transport: several of year 6 greeted BKK vehicles with exclamations like "What is a trolleybus???" and "Oh God! This is the metro!!!!" . Thank you to BKK for the experience. 

20220923_125522.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr3017938812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása