Erdei iskola, 3-4. osztáy
2022. szeptember 20. írta: Zoltán Bede

Erdei iskola, 3-4. osztáy

Kocsis Enikő

Az idei őszi erdei iskola a Feketevölgy Panzióban a Börzsöny hegység északi részén, Kemence községtől 5 km-re található.  Ezt a csodálatos három napot, mesés környezetben, hatalmas udvarral, jókedvvel, távol a nagyváros zajától töltöttük. Ebben az évben a 3. és 4. osztály együtt ment kirándulni, ami nagyon családias hangulatban zajlott. Rengeteget játszottunk, gombáztunk, versenyeztünk egymással. Volt rókavadászat, kvíz, reggeli torna, pizsama bemutató, kötélhúzás és tábortűz énekszóval a kandalló melegénél.  A hangulat nagyon családias és vidám volt. Nagyon jókedvű, kedves, vidám és segítőkész csapat gyűlt össze.  Öröm volt velük kirándulni!

This year's forest school is held 5 km away from Kemence, a village in the north of the Börzsöny Mountains. Year 3 and 4 spent 3 wonderful and fun days here with hiking, games, mushroom harvest and "fox hunts", competitions, quizzes, morning exercises, pyjama shows, tugs-of-war and a bonfire. It was great fun!

img_4008.jpg

Jókedv a vonaton. Fun on the train.

img_3993.jpg

Felfedezés. Exploration.

img_3976.jpg

A csapat. The team.

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6717935474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása