Erdei iskola 3. és 4. osztály
2023. május 12. írta: Zoltán Bede

Erdei iskola 3. és 4. osztály

Kocsis Enikő

A múlt héten Városlődre utaztunk a 3. és 4. osztállyal, ahol három napot töltöttünk csodálatos környezetben, az Iglauer erdei iskolában. Kirándulásunkat a Herendi Porcelánmanufaktúrában kezdtük, ahol a gyerekek belekóstolhattak a porcelánkészítés mesterségébe. Az érdekes látogatás után másnap egy Bakony túra és egy denevérbemutató várt minket. A túrán nemcsak a finom medvehagyma illata, de az erdő szépsége is elvarázsolt minket. A kirándulás után sokan a félelmeiket legyőzve ültek be a denevérek bemutatásáról szóló előadásra, melynek záró akkordja egy denevérsimogatás volt. Háromnapos iskolánk megkoronázásaként egy kisvonattal jártuk be a Városlődöt körülvevő településeket. 

Last week years 3 and 4 spent three days at Iglauer Forest School in a wonderful environment. We started off by visiting the The Herend Porcelain Manufactory, where we were given an outline of the process of porcelain making. The second day we went hiking in the beautiful scenery Bakony mountains and saw a bat show. On the third day we took the train to look around villages in the vicinity of Városlőd. 

da95b08a-ffbf-4ddd-a7a6-29c6bcd26eb3-min.JPG

Fotózva lenni jó! It's great to be photographed!

43362fd4-4cf0-483a-865f-5591efcb0f6a-min.JPG

Nem Thomas, de kisvonat. Not Thomas but a tank engine.

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6018122742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása