Adománygyűjtés az ukrajnai háborús menekültek számára
2022. március 04. írta: Zoltán Bede

Adománygyűjtés az ukrajnai háborús menekültek számára

mrz

A második kerület kezdeményezéséhez csatlakozva intézményünkben is fogadtuk az ukrajnai háborús menekültek számára felajánlott adományokat, melyeket pénteken juttattunk el a Marczibányi téri Művelődési Központba, a kerületi gyűjtőpontra. Köszönjük az adományokat, és külön hálásak vagyunk a Láng családnak, hogy a szállításban segített!

Kérjük, hogy adományaikat immár a gyűjtőponton adják le, ahol naponta reggel 8 és este 8 között fogadják azokat: https://masodikkerulet.hu/cimlap/ujabb-helyszineken-gyulhetnek-az-adomanyok

Joining the initiative of District 2, our school also collected donations for refugees of the Ukrainian war. The donations were transported to the district's collection point at Marczibányi Community Centre on Friday. Thank you for all the donations and special thanks to the Láng family, who helped us out with transport!

Please continue to donate at the collection point between 8 am and 8 pm daily: https://masodikkerulet.hu/cimlap/ujabb-helyszineken-gyulhetnek-az-adomanyok

275056501_698998671254659_1095915767411556466_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7417772164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása