Karácsonyi adományokat kézbesítettünk sóshartyáni testvériskolánk számára
2020. december 16. írta: Zoltán Bede

Karácsonyi adományokat kézbesítettünk sóshartyáni testvériskolánk számára

mrz

December 16-án kézbesítettük iskolánk diákjai, szüleik és a tantestület tagjainak, valamint az óvoda és a bölcsőde karácsonyi adományait: tisztálkodó szereket, játékokat, könyveket és tartós élelmiszert sóshartyáni testvériskolánk számára. Idén, a Covid járvány miatt a gyerekek nem tudtak találkozni, de minden reményünk és szándékunk megvan arra, hogy tavasszal vendégül láthatjuk a sóshartyáni diákokat. 

Másodikosaink az alábbi dalt küldik szeretettel testvérdiákjainknak.

We delivered the school's students', parents' and teachers', the kindergarden's and nursery's donations to our partner school in Sóshartyán on December 16. This year we took hygiene products, toys, books and durable food. Children could not meet this time due to Covid restrictions but is our hope and will to host the students of Sóshartyán next spring. 

Our 2nd graders are sending this song with love to our buddies in Sóshartyán.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr716346630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása