Harmadik helyezés a Komplex Könyvtárhasználati Történelem Versenyen
2020. február 27. írta: Zoltán Bede

Harmadik helyezés a Komplex Könyvtárhasználati Történelem Versenyen

Priszlinger Zoltán

Csütörtökön rendezték a második kerület iskolái között a Komplex Könyvtárhasználati Történelem Versenyt, amelyen az Ágh Cecília, Galambos Lili és Fehér Maxim alkotta csapatunk bronzérmet szerzett. A kilenc csapatnak kilenc feladatot kellett megoldania egy óra alatt a nagy földrajzi felfedezések témakörében és segítségül a magukkal hozott könyveket is használhatták. A Szabó Magdások komoly felkészülés után, az idejüket jól beosztva szerezték meg a harmadik helyet.

District 2 schools went on this year's Library-based Complex History Contest this Thursday, where our school was represented by Cecília Ágh, Lili Galambos and Maxim Fehér. The team won the bronze medal. Nine teams had to solve nine tasks in one hour on the topic of discoveries using their own reference books. Following a thorough preparation Team Szabó Magda won third prize with good time management.

dscn3436_1.JPG

Munka. Work.

dscn3438.JPG

Gyümölcse. Its fruit. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr9215494660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása