Erdei iskola, 3-4. osztály, első nap
2019. október 17. írta: Zoltán Bede

Erdei iskola, 3-4. osztály, első nap

Katics Eszter

Our first day at the forest school was very enjoyable and full of adventures. We arrived at Katalinpuszta around half past nine, had fun on the playground and occupied our rooms. The weather was very nice except for a quick shower. In the afternoon we met some forest animals: a hawk, an owl, a hedgehog and a ferret. After that we made beautiful clay pictures portraying forest animals. The most exciting part of the day for year 3 was definitely the night walk. We set out at seven and discovered the nightlife of the forest. Children could also try their courage and follow the path alone in the pitch-black. After these adventures, all they wanted was a good night's sleep. We are having lots of fun together.

Első napunk az erdei iskolában nagyon élvezetes és izgalmas volt. Már fél tíz körül megérkeztünk Katalinpusztára, ahol elfoglaltuk a szobákat és kipróbáltuk a játszóteret. Az idő nagyon szép volt egy gyors zuhétól eltekintve. A délután során személyesen találkozhattunk néhány erdei állattal: egy héjával, egy bagollyal, egy sünivel és egy görénnyel; ezután pedig agyagból készítettünk erdei állatot ábrázoló képeket. A harmadikasok számára az éjjeli séta volt a nap legizgalmasabb része. Este hétkor indultunk el, hogy felfedezzük az éjszakai erdőt, koromsötétben. A túrát bátorságpróbával koronáztuk, amikor a gyerekeknek egyedül kellett követni az ösvényt egy rövid szakaszon. Ezek után már másra sem vágytak, mint egy pihentető alvásra. Nagyon jól érezzük magunkat itt így együtt!
erdei1.jpg
Szúrós izé, Stingy thingy.
erdei2.jpg
Vacsora.  Dinner.
erdei4.jpg
Sorban ülés. Sittiing and waiting.
erdei3.jpg
Lánycsapat, Girls' team. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1715229584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása