Gólyaavatás 2024.
2024. október 17. írta: Zoltán Bede

Gólyaavatás 2024.

Keszthelyi-Kocsis Enikő

Évek óta már hagyomány iskolánkban, hogy az elsőseinket, kis gólyákká avatjuk. Ennek alkalmából a testvérosztállyal közösen, jelen esetben az 5. osztályosokkal egy kellemes, körjátékos, sportos délutánt töltöttünk el az iskola udvarán.  A nap apropójaként  a kis elsősök már reggel a fejükön tudhatták a gólyacsőröket, melyet egy eskütétel, fogadalom után adtak át az 5. osztályos tanulók.  Kicsik és nagyon egyaránt élvezték az együtt töltött időt.

It has been a tradition at our school for years now to celebrate our freshers. This year as always it was the honour of year 5 to celebrate year 1 to spend a pleasant afternoon together with circle games and sports in the school yard. To kick off the event, year 1 students put on their stork hats early in the morning handed over by year 5 after taking an oath. Big and small all enjoyed their time together.

img_7511.jpg

Kis gólyák. Little Freshers.

img_1207.jpg

Vidd! Carry them!

img_1209.jpg

Edd! Tuck it in!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr3218710304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása