Költészet napja - 21. századi módra
2019. április 14. írta: Zoltán Bede

Költészet napja - 21. századi módra

Gy. Molnár Kadosa

Április 11-én teret adtunk a magyar költészetnek: az iskolába belépőket a bejáratnál a felsősök versei fogadták, amelyeket a költészetnapi összművészeti program keretében írtak a hónap képeihez kapcsolódva. Fél kilenckor Jackson Kole-t hallhattuk a rádióban, aki elmondta, miért érdemes József Attila születésnapján verset vennünk a kezünkbe, a harmadik óra elején ezt az egyes osztályok meg is tették - felolvasások és szavalások is sorra kerültek -, nagyszünetben pedig megzenésített versek hangzottak fel. 

We gave room to Hungarian poetry on April 11 - poems by seniors inspired by the month's pictures recieved all who entered the school at the main entrance. Kole Jackson spoke on the school radio about why it is worth reading a poem on Attila József's birthday, which classes actually did at the beginning of the third lesson reading and reciting poems, and in the third recess poems set to music were played on the school radio.

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1514763664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása