Egy PEARfect nap
2024. október 11. írta: Zoltán Bede

Egy PEARfect nap

Rózsahegyi Luca

Csütörtökön és pénteken rendeztük meg a már hagyománnyá vált őszi gyümölcs napunkat, amelyen az idén a körte kapott főszerepet. Az 1. osztály tanulói szüleikkel együtt készült erre az alkalomra. Lelkesen sütöttek, varrtak, rajzoltak, gyűjtögettek. A többféle körte kóstolása mellett, megpróbáltuk  más oldalról is megismertetni ezt a gyümölcsöt. Tablók, könyv és dekorációs elem formájában. 

Reméljük mindenkinek egy PEARFECT napja volt. 🍐😀

On Thursday and Friday, we held our traditional Autumn Fruit Day, this year featuring pears. Year 1 students and their parents prepared for the occasion. They were enthusiastic about baking, sewing, drawing, and collecting. Besides tasting different kinds of pears, we also tried to learn about this fruit from a different point of views, presenting our findings in the form of posters, books, and decorations.

We hope everyone had a PEARFECT day. 🍐😀

img_1164.jpg

Körték, körték, körték. Pears, Pears, pears.

img_4433-min.jpg

Körtesütik. Pear cakes.

img_1173-min.jpg

Körtegyekek. Pear kids.

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7218706292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása