Okoskodó délelőtt
2018. december 02. írta: Zoltán Bede

Okoskodó délelőtt

Kisné Baricsa Adrienn

Szombaton az alsó tagozatosok "Okoskodó" délelőttön vettek részt Szomódi Zsuzsa néni szervezésében, ahol játékok és játékos feladatok által fejlődött a logikai gondolkodásuk amellett, hogy jól szórakoztak. Az egyik állomáson párokba álltak, és a malom játékot próbálhatták ki, másik két állomáson fejtörő logikai feladatlapokat oldhattak meg, a negyedik helyszínen pedig kipróbálhatták a Tangram játékot is. Ezután lehetőségük volt a diákoknak arra, hogy az osztálytársak által behozott kártyajátékokkal, társasjátékokkal játsszanak. Nagyon jól sikerült a délelőttünk, ami segített abban, hogy a szombati tanítási nap gyorsan és szórakoztatón teljen el a gyerekek számára.

Juniors took part in Ms Zsuzsanna Szomódi's "Smarties" morning on last Saturday's work day to develop their logical thinking through games and tasks. It was great fun: there was Nine Men's Morris, logic puzzles, and Tangram as well. After this the children played card games and board games that their peers brought from home. The morning actcivities made the Saturday work day light and entertaining.

img_20181201_113055.jpg

Jaj, ez egy csontváz! OMG, this is a skeleton!

img_20181201_110510.jpg

Kemény gondolatok. Thinking hard.

img_20181201_104440.jpg

Malom. Nine Men's Morris.

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr3514412782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása