Könyv bolhapiac
2023. január 22. írta: Zoltán Bede

Könyv bolhapiac

Mihályi Gabriella

Január 19-én, csütörtökön került sor az alsó tagozaton a könyv csere-berére. Kocsis Enikő készítette elő a programot, betegsége miatt Gabi néni vezényelte le. A 3-4. osztályosok vásári kikiáltó versikéivel indult a vásár. Az osztályok kirakták a könyveiket a saját termükben. Először osztálytársaikat invitálták a cserére, majd megindult az osztályok közötti csere-bere. A délután a gyerekek nagy megelégedettségével zárult. Boldogan vitték haza új szerzeményeiket.

Books were exchanged on Thursday the 19th among junior students. The event was organized by Ms Enikő but due to her sick leave it was managed by Ms Gabi instead. The programme was kicked off with the rhymes by the 3rd and 4th graders. The books were displayed and exchanged in the classrooms. The afternoon was closed on a high note, to the full satisfaction of the children.

348-3485958_store-clipart-book-stack-of-books-clipart.png

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr9818031652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása