Csere-bere vásár
2024. február 09. írta: Zoltán Bede

Csere-bere vásár

Kocsis Enikő

Az alsó tagozaton idén második alkalommal rendeztük meg a csere- bere könyvvásárt.  A gyerekek már megunt, nem olvasott könyvet hozhattak be cserélni.  A kereskedést mindenki az osztályában kezdte, később következett az izgalmasabb rész, hiszen vándorolhattak, alkudozhattak az évfolyamok között. A diákok jó hangulatban és érdekesebbnél érdekesebb könyvek társaságában mehettek haza az iskolából. Reméljük jövőre is ugyan ilyen lelkesen várják a cserét.  

We organized our second book fair for juniors, where second hand books were exchanged. The trade kicked off in the classrooms then everyone spread out and went over to different grades to try and find a book to their liking. We can hardly wait for the same level of students' enthusiasm next year.

20240208_142730.jpg

Egy könyv mindenkinek! A book for all!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr9518321837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása