Idén is indulunk az Open Curtain Drámafesztiválon
2018. november 01. írta: Zoltán Bede

Idén is indulunk az Open Curtain Drámafesztiválon

mrz

Mára hagyománnyá vált, hogy az iskola csapatot küld a Cziffra György Művelődési Központban, kéttannyelvű általános iskolák számára megrendezésre kerülő Open Curtain Drámafesztiválra. Idén két csapattal veszünk részt a november 22-i eseményen, a negyedikesek csapata "A Superfair(y) Tale", a hatodikosok csapata "Tribe and Prejudice" című előadással készül. A drámafesztivál beugró feladata videoclip készítése volt. A fesztivál után az eredményekről is beszámolunk.

It is now a tradition that the school is represented at the Open Curtain Drama Festival for bilingual primary schools at Cziffra György Culture Centre. This year we will be there with two troupes on the 22nd of November. Year 4 with A Superfair(y) Tale and year 6 with Tribe and Prejudice. As an entry task we were required to prepare a video clip. We will keep you updated of the results after the Festival.

A Superfairy Tale teaser

Tribe and Prejudice clip

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2714337445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása