London, ötödik nap
2018. október 03. írta: Zoltán Bede

London, ötödik nap

Mihály István

Our 5th day in London started in one of the London Eye capsules after visiting Sea Life aquariums. We enhanced our knowledge in the Science museum. Nobody was too exhausted so we went shopping too . We explored Oxford Street and New Bond Street. Well...London surely is a bit overpriced, but we loved every minute of our shopping spree as well.

Londonban töltött ötödik napunk a Sea Lifa Aquariums-ban tett látogatást követően a London Eye kapszulájában kezdődött.A Science Museumban bővítettük ismereteinket, és mivel senki nem volt nagyon fáradt, vásárolni is elmentünk. Felfedeztük az Oxford Street-et és a New Bond Street-et. London kissé túlárazott, de a bevásárlókörút minden percét élveztük így is.

img_2260.jpg

London Eye

img_2292.jpg

Shopping street. Bevásárlóutca.

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2114278493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása