Gólyaavatás
2018. szeptember 28. írta: Zoltán Bede

Gólyaavatás

Bodri Katalin (szöveg)

Priszlinger Zoltán (képek)

Szeptember 28-án az 5. osztályosok játékos foglalkozás keretében Szabó Magdás gólyákká avatták a kis elsőseinket. Bemutatkoztunk egymásnak, a vegyes csapatok  vicces akadályversenyen mérték össze ügyességüket, a végén pedig együtt  táncoltunk. Az ötödikesek meleg szívvel, odaadó figyelemmel fordultak a kicsik felé. Az első osztályosok házi készítésű finomságokkal láttak minket vendégül. Nagyon jól érezte magát mindenki, létrejött a testvérosztályi kapcsolat.

On the 28th of September year 5 held the inaugaration ceremony for the little freshers. The two forms introduced then the mixed teams went on a funny race to finish the event with a dance. Year 5 approached the little ones openly and with a warm heart. Year 1 offered home-made delicacies. All enjoyed the event and a partnership was formed.

p1200406.JPG

Bemutatkozás. Introduction.

p1200461.JPG

Gyufabarátnők. A perfect match.

p1200488.JPG

Sok jó ember... Many good people...

p1200498.JPG

Emeletes gólya. Two-storey stork.

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5414269177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása