Évnyitó
2018. szeptember 04. írta: Zoltán Bede

Évnyitó

mrz

Az esős idő miatt a tanévnyitót idén a tornateremben tartottuk. Az igazgatónő beszámolt a nyári felújításokról és átalakításokról, a külső- belső épületfestésről, az új légkondicionáló berendezésekről, a pad- és székfelújításokról, valamint köszöntötte az elsősöket és új diákjainkat.. Mihály István tanár úr ismertette az új angol vizsgarendet, és előrevetítette az idén esedékes két nagy-britanniai tanulmányi kirándulást.

Az évnyitó végén az elsősök hagyományosan szélnek eresztették léggömbjeiket.

Due to the rainy weather this year's opening ceremony was held in the gym. The Headmistress told about this summer's renovation and refurbishment works, inside and outside painting, the new air conditioners, and the renovation of chairs and desks, then greeted the first graders and new students. Mr István Mihály briefed on the new English exam system and told about the two upcoming field trips to Great Britain this year.

As a tradition, at the end of the ceremony the first graders let their baloons fly.

img_8806.JPG

Az igazgatónő beszéde. The Headmistress' speech.

evny2.jpg

Az elsősök műsora. Year one's show.

evny1.jpg

A Jedi visszatér - Priszlinger tanár úr az ötödikesekkel. The Return of the Jedi - Mr Priszlinger and year 5

img_8820.JPG

Lufik. Baloons.

img_8821.JPG

A hatodikosok a rácsok mögött :) Year 6 behind bars :)

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1614221077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása