Csodatükör, 2017
2017. október 29. írta: Zoltán Bede

Csodatükör, 2017

Maksa Katalin

2017. október  25-én, délután rendeztük meg a Csodatükör iskolai mese- és novellaíró verseny díjkiosztó gáláját. A nyitó előadásban Navratil Andrea népdalénekes kobozkísérettel az emberi élet sorsfordulóihoz kapcsolódó népdalokat adott elő a Kárpát-medence népdalkincséből válogatva. A legjobb mesékből és novellákból a szerzők négy helyszínen olvastak fel az iskola diákközösségének. A gála fénypontja az Aranyalma, Ezüstpálca, Bronzkapu Díjak, valamint  a Különdíj és a Közönség Díjak átadása volt.

25.10.2017 - The award giving ceremony of Csodatükör (Magic Mirror) story writing contest. 

The event was opened by folk song singer Andrea Navratil who sang a selection of folk songs of the Carpathian Basin about the twists and turns of human life, accompanied by lute. The authors read their compositions on four stages to the school's student-audience. The peak of the event was the award giving moments: the Golden Apple, Silver Rod and Bronze Gate, the Special Award and the Audience's Choice.  

dsc_0041_2.JPG

Navratil Andrea

dsc_0042_2.JPG

A közönség. The audience.

dsc_0065_3.JPGdsc_0070_2.JPG

A gyöztesek. The winners.

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5513115508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása