Aszfaltrajzverseny '24
2024. szeptember 13. írta: Zoltán Bede

Aszfaltrajzverseny '24

Keszthelyi-Kocsis Enikő

Idén ismét megrendeztük a már hagyománnyá vált Aszfaltrajzversenyünket. 

Ebben az évben mottónkra építették a gyerekek alkotásaikat, Én+ Te= Együtt. A tanulóknak olyan rajzokat kellett készíteniük, amelyben ez a jelmondat tetten érhető. Nagyon szép, igényes alkotások születtek. Örömünkre nagy számmal érkeztek a versenyre nemcsak kicsik, hanem nagyok is. A megmérettetés ideje alatt barátsággal kapcsolatos zenék szólaltak meg a háttérben, ezzel is megfűszerezve a hangulatot. Jövőre várjuk ismét szeretettel a kis művészeinket!

The school year was kicked off with our now traditional outdoors art contest.

This year's slogan: you+me=togetherness served as a basis for the artwork, encouraging students to draw their pictures around the slogan. Beautiful works of art were created by all students of all age groups while friendship songs were played on the school radio. We are already all looking forward to next year's event.

20240912_145932-min.jpg

20240912_150122-min.jpg

20240912_151205-min.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr318490778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása