Projekthét
2024. április 19. írta: Zoltán Bede

Projekthét

mrz

Április 15. és 19. között tartottuk az idei projekthetet a Go Green! jegyében. A diákok 6 projektcsoporthoz csatlakozhattak, és a projekteken hétfőn, kedden és csütörtökön dolgoztunk. A projektbemutatót pénteken tartottuk. A projekttémák: Legyen a világ virágos, szemetet szedj, világos?!; Greenwashing; Haiku egy japánkertben; Hamburger és globális felmelegedés, Minden, ami zöld; Sport és környezetvédelem..

This year's project week was held between April 15 and 19 with the slogan Go Green! The 6 project teams worked on their projects on Monday, Tuesday and Thursday and did teir presentations on Friday. This year's topics were: Collecting rubbish and planting flowers; Greenwashing; Haiku in a Japanese garden; Hamburger and global warming; Everything green; Sport and the protection of the environment. 

20240419_0950132.jpg

Bemutató. Presentation. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr9718384913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása