Szabó Magda nap - új diákok avatása és Csodatükör
2023. november 18. írta: Zoltán Bede

Szabó Magda nap - új diákok avatása és Csodatükör

Szomódi Zsuzsanna - Gy. Molnár Kadosa - mrz (szerk.)

Szabó Magda halálának évfordulóján hagyományosan "szabó magdás" diákká avattuk az elsősöket és az iskola más évfolyamjain tanuló, új diákjait. 
Fantasztikusan elvarázsoló volt az 5. osztály Tündér Lala előadása, remekül eltalált karakterekkel, jól érthető, nyugodt, biztos szövegtudással, s mégis laza, a poénokat ügyesen kidomborító, élvezetes játékkal. Kis elsőseink is tündérekké váltak közben. Az avatási ünnepség, ceremónia megható volt, a kicsik egy kicsit megilletődve álltak a sokaság előtt, s nagyon büszkén viselték csoda-nyakkendőjüket! A szülők finom terülj, terülj asztalkákat varázsoltak az ebédlői fogadásra. 
A Szabó Magda nap idén is a Csodatükör mese- és novellaíró pályázat eredményhirdetésével és záróprogramjával folytatódott. A diákok osztálykeretekben hallgattak meg néhány, jól sikerült írásművet társaik tollából a délelőtt folyamán, és ezúttal néhány tanári alkotást is megismerhettek - majd meg kellett tippelniük, melyik tanáruk lehetett a szerző. A felsős osztályok Sirokai Mátyással, költővel-zenésszel is találkoztak, aki versritmus-foglalkozást tartott nekik. 
399195804_3193590297452654_289629590495151705_n.jpg
 

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7818261351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása