Csillagmese, alsó tagozat
2022. december 04. írta: Zoltán Bede

Csillagmese, alsó tagozat

Kispál-Katics Eszter

Az alsó tagozat pénteken az Elevenparkba utazott, ahol a gyerekek öt órát töltöttek falmászással, csúszdázással, hullámvasutazással, ugrálással, léghokizással.

Visszafelé a villamoson már volt, aki elszunyókált a nagy izgalmak után. Az iskolában csodás karácsonyi fények és hangulat várt bennünket, majd Birinyi József népzenész tartott nekünk interaktív zenés foglalkozást. Ezután ünnepi vacsora, teaház, pizsamaparti és közös kuckózás következett, majd egy nagy alvás után a Mikulás ajándékai és finom reggeli várta a gyerekeket, mielőtt hazamentek volna. 
Lower primary students went to Elevenpark on Friday to have fun and climb walls, jump and play for five hours. 
They tried so many toys and had so many adventures that some of them dozed off on our way back to the school. The school had turned into a magical place with candles and lights while we were away and the kids were treated with a festive dinner and tea, and a very special interactive music show. After that we had a pyjama party and snuggled in together. Santa came in the morning and after the yummy breakfast kids went home. 
img_20221202_102520.jpg
Csussz! Slip and slide.
20221202_135022.jpg
Golyók közt. Among balls. 
img_20221202_172317.jpg
Birinyi.
img_20221202_205008.jpg
Jó éjt! Good night!

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7417994588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása