Az Olvasás Éjszakája
2022. október 03. írta: Zoltán Bede

Az Olvasás Éjszakája

Szomódi Zsuzsanna

Idén iskolánkban egy új és izgalmas kezdeményezéssel szerettük volna felhívni a figyelmet az olvasás fontosságára.

Szeptember 29-én mind az alsó, mind pedig a felső tagozatos gyerekeknek egy-egy könyvvel a hónuk alatt kellett közlekedniük  az iskola területén. A délelőtt folyamán több ízben, váratlanul, 5 alkalommal is megszólalt egy csengettyű, mely az olvasás kezdetét és egy kereplő, mely az olvasás végét jelezte. A program nagyon jól sikerült és elérte a kívánt eredményt, hiszen az adott percekben a gyerekek tényleg lelkesen olvastak.  A nap fénypontjaként pedig a zsibongóban berendezett "szelfi-hálófülkében" lehetett fotózkodni a  kedvenc könyvvel. Ez a hely volt aznap a legnépszerűbb pontja iskolánknak.

This year we aimed to draw attention to the importance of reading with a brand new and exciting initiative. 

On the 29th of September both juniors and seniors were asked to carry a book with them around school and when they heard a bell ringing, it was time to start reading. The sound of a clapper signalled to stop. The program went exceptionally well as children were enthusiastically reading on signal. There was also a selfie point imitating a bedroom where everyone had an opportunity to be photographed with their best loved book. The spot was the favourite of the day. 

olvasas_ejszakaja_hajnali_hangulat.jpg

"A hely" "The Spot"

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2717946032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása