A Zene Világnapja
2022. október 03. írta: Zoltán Bede

A Zene Világnapja

Kocsis Enikő

A Zene Világnapja alkalmából immár második alkalommal látogatott el iskolánkba Szederkényiné Horváth Márta hárfaművész. Az esemény a második óra után került megrendezésre. Az előadóterem nemcsak a hárfaszótótól, de az énekszótól is zengett . A gyerekek csodás hangjukkal és énektudásukkal örvendeztették meg a művésznőt, aki örömmel kísérte őket hárfájával. A művésznőnek okosabbnál, okosabb kérdéseket tettek fel a gyerekek, melyekre Márta örömmel válaszolt. Úgy gondolom, hogy ennek a csodálatos hangszernek a bemutatásával méltóképpen ünnepeltük meg a Zene Világnapját.

Celebrating International Music Day harp artist Márta Szederkényiné Horváth gave a performance after the second lesson today. The auditorium was filled with the sounds of harp music and songs. The children's singing was accompanied by the artist harp play followed by smart questions to be answered by Márta. International Music Day was properly celebrated with the presentation and play of this wonderful instrument this year. 

img20221003101338.jpg

A tömeg és a művésznő. The crowd and the artist.

img20221003101525.jpg

A hangszer és rajongói. The instrument and fans. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr8017945946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása