Aszfaltrajzverseny
2022. szeptember 09. írta: Zoltán Bede

Aszfaltrajzverseny

Kocsis Enikő

Az iskolakezdés megkoronázásaként szeptember 9-én  megrendezésre került iskolánkban az immár hagyománnyá vált Aszfaltrajzverseny. A programra azon gyerekek jelentkezését vártuk, akik szeretnek rajzolni és szerették volna megmutatni kreativitásukat az aszfalton is.  A programra minden évfolyamból lehetett jelentkezni.  Idén a környezetvédelmi programunkkal együtt dolgozva határoztuk meg a témát, mely az „Álomkertem” fantázianevet kapta. A gyerekek feladata az volt, hogy tervezzék meg álmaik kertjét. A munkához a gyerekek nagyon lelkesen, színeket és krétákat nem sajnálva kezdtek hozzá. Az eredmény magáért beszélt. Fantasztikus rajzok készültek!  A kerteket a hétfői iskolagyűlésen értékeljük. 

Our traditional school-year-kick-off asphalt drawing competition was held on the 9th of September. We were inviting kids who like drawing and wanted to have their creativity displayed on asphalt too. All ages were welcome to make drawings on the topic of "My Dream Garden" in line with this year's Green Ambassador program. The results speak for themselves - fantastic artworks were created. 

img20220909143355.jpg

Munka közben. Work in progress.

img20220909144014.jpg

Mit nézel??? What are you looking at???

img20220909143440.jpg

Kész! Job done!

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7517928011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása