Az angol drámacsoportok videói
2021. június 23. írta: Zoltán Bede

Az angol drámacsoportok videói

mrz

 A Covid miatt idén is elmaradt a National English Drama Festival in Veszprém című rendezvény, melyet a jelentkezések és konkrét darabok, szereplőlisták leadása után töröltek, így a három csapattal úgy döntöttünk, megcsináljuk a darabokat filmen - ha már készültünk. 

4. osztály
Lockdown. Film a távoktatás hétköznapjairól. Írta: mrz, vágta: Andor Gergő (4. o.). Hossz: 12 perc.

8. osztály
HamNet. Extramodern és extrarövid Hamlet-átértelmezés egy húskészítmény-kereskedő vállalat örökléséről. Írta: mrz, a felvételt Bajáki Panna készítette, vágta Adámi Luca (8. o.). Hossz: 10 perc.

ex-SZM
All in! Történet egy baráti társaságról, a járvány tipikus karaktereiről: a Covid-fóbiás Diamond, az összeesküvés-hívő Deck, a bigott járványtagadó Jack és a nagyivó Ace. Közreműködik Mr Kibitzer, vendéglőtulajdonos. Írta a csapat (Töller Kármen, Bellák András, Andor Iván, Ujvári Botond és mrz), a felvételt készítette Töller Kármen, Bellák András és mrz, vágta: Töller Kármen. Hossz: 23 perc. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2516602276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása