Osztálykirándulás - 4. osztály
2021. június 07. írta: Zoltán Bede

Osztálykirándulás - 4. osztály

Szalay Barbara

A 4. osztály Kecskemétre kirándult a “szabadnapján”. Megnéztük a csodával határos Leskowszky hangszergyűjteményt, ahol olyan különlegességeket láthattunk és próbàlhattunk ki, mint a didzseridu (meg még egy csomó más fura hangszert).

Tettünk egy jó nagy városnéző sétát, láttunk sok templomot,meg a híres Cifra palotát(ami a gyerekek szerint lehetne szebb is�).
Ettünk egy jó pizzát, majd egy kis játszóterezős  parkfelderítés következett.
A végén természetesen ki nem maradhatott a már megszokott Kvíz-fantasztikus nyereményekkel.
Szuper volt együtt ismét!
Year 4 took a day off to Kecskemét. We took a look at the wonderful Leskowszky instrument collection - we saw and tried exquisite instruments like the didgeridoo (and loads of strange other stuff...)
After a long sightseeing tour of the city with lots of churches and the famous "Cifra Palace" (of which the kids said could be nicer) we had a nice pizza and went on to visit a playground and park.
In the end we did not miss the inevitable quiz with fantastic prizes.
It was great to be together again.
img_2500.jpeg
Valami, ami valami. Something that's something.
img_2508.jpeg
Team.

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4516585400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása