Karácsonyi látogatás sóshartyáni testvériskolánkban
2019. december 11. írta: Zoltán Bede

Karácsonyi látogatás sóshartyáni testvériskolánkban

mrz

December 11-én a negyedik osztály kézbesítette az iskola által gyűjtött adományokat a sóshartyáni általános iskolába. A gyerekek karácsonyi műsorral is készültek, melyet a helyiek invitálására elfogyasztott ebéd után adtak elő a helyi diákok és tanáraik előtt. Az előadás után megajándékoztuk az alsósokat, majd közös adventi kézműves foglalkozáson vettek részt a gyerekek.

Nagyon köszönjük az újbóli kedves és szeretetteljes fogadtatást, már várjuk a tavaszt, amikor mi fogjuk vendégül látni a sóshartyáni diákokat.

Year 4 delivered the school's Christmas donations to our partner school in Sóshartyán. After lunch the children presented a Christmas show and handed over their gifts to juniors. The day finished with some arts&crafts activities.

Thank you to our hosts for their hospitality and love. We are looking forward to seeing them in Budapest next Spring.

img_20191211_135124.jpg

Műsor. Show. 

img_20191211_151158.jpg

Kézműveskedés. Arts&crafts.

img_3065.jpg

Együtt. Together. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1415348358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása