Erdei iskola, 3-4. osztály, második nap
2019. október 18. írta: Zoltán Bede

Erdei iskola, 3-4. osztály, második nap

Katics Eszter

Our second day was full of adventures and also very exhausting. We had a long hike in the morning, we looked for signs of the presence of wild animals, climbed on rocks, walked through a suspension bridge, ate nettle. After that we also had a proper lunch. We tried archery and studied animal remnants with curiosity. We held a 10 million years old antler in our hands, and the bravest students of us also touched some animal poop. We did not even loose our appetite after that - though we washed our hands with a little more attention than usually! Year 4 students went for a night walk, year 3 stayed in to study and relax a bit. We are having lots of fun, but we are also getting a bit tired! The weather could not be better! All the best from the forest school.

Második napunk nagyon kalandosra és fárasztóra sikerült. Nagyot kirándultunk délelőtt, állatok jelenlétére utaló nyomok után kutattunk, sziklákra másztunk, függőhídon keltünk át, és csalánt rágcsáltunk. Ezután azért egy rendes ebédünk is volt. Délután kipróbáltuk az íjászkodást, és állati maradványokat tanulmányoztunk nagy kíváncsisággal. Egy tíz millió éves szarvasagancsot is a kezünkben tarthattunk. A legbátrabb a tanulók még állatkakit is fogtak. Ennek ellenére nem vesztettünk el az étvágyunkat, bár a kezünket némileg alaposabban mostuk meg, mint szoktuk. A negyedik osztály ezután éjszakai sétára ment, a harmadikasok pedig kicsit tanultak, és pihentek. Nagyon jól érezzük magunkat, bár kezdünk kicsit elfáradni! Az időjárás nagyon kellemes. Mindenkit üdvözlünk az erdei suliból!

erdei5.jpg

Állati maradványok (az asztalon). Animal remnants (on the table).

erdei4_1.jpg

Függőhíd. Suspension bridge.

erdei3_1.jpg

Erdei vigyor. Forest grin.

erdei2_1.jpg

Homokozó. Sandpit.

erdei1_1.jpg

Csapat az avarban. Team in the leaves. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7315231668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása