Megalakult a DÖK
2019. október 05. írta: Zoltán Bede

Megalakult a DÖK

Priszlinger Zoltán

Összeült a 2019/20-as tanév diákönkormányzata, amelybe minden osztály két főt delegálhatott. A képviselők havonta egy osztályfőnöki órán tájékoztatót tartanak a diákokat érintő dolgokról, ahol az osztálytársak kérdéseit, problémáit is összegyűjtik. Lehetőség lesz felsős DÖK-buli szervezésére is. A diákképviselők a nyolcadikos Déri Emma Lolát választották elnöknek. 

The students' governing body had its first meeting this week. Each year delegated two members to the body. The representatives will give a monthly briefing to their peers about current student affairs and will collect questions and queries. There will be a possibility to throw a party of the students' body as well. Representatives elected Emma Lola Déri chairwoman. 

img_0892.jpg

Az elnök. The Chairwoman. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr3815199296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása