A Zene Világnapja
2019. október 03. írta: Zoltán Bede

A Zene Világnapja

Kocsis Enikő

A Zenei Világnap alkalmából ellátogatott hozzánk a Muzsikus Gábi néven ismert előadóművész. A gyerekek számára nem volt ismeretlen, hiszen az 1. osztály kivételével minden alsó tagozatos diák találkozott vele az erdei iskolában. Nagyon érdekes és szórakoztató  műsorral kápráztatta el a gyerekeket. A műsor első felében saját dalait hozta el, amit a közönséggel közösen is énekeltek. Ezen kívül hangszerbemutató is volt az alsósoknak, de nem akármilyen hangszereket hozott a művész úr, hanem a mindennapi életben, otthonunkban is megtalálható tárgyakat alakított át. A tanulók nagyon élvezték a bemutatót. 

Reméljük legközelebb is ellátogat hozzánk muzsikus Gábi. 

We had performer Gábi Muzsikus visiting us on World Music Day. He was not unknown to the children as most of them already met him in forest schools. Gábi enchanted the children with his very interesting and entertaining program, in the first part of which he sang his own songs together with the audience. Then he gave us a presentation on musical instruments that the artist created using everyday objects in the household. Students enjoyed this very much.

We hope to see Gábi again soon.

20191001_145229_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr8415190048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása