Málta
2019. október 02. írta: Zoltán Bede

Málta

Mihály István

Szabo Magda School with the help of London Tours is having an amazing 8-day trip to Malta. Besides the cultural programmes and swimming the students are learning at a local language school. We visited the island of Gozo, Ramla Bay, the Mediterraneo Dolphin Marineland Park and the port of Sliema experiencing the rich cultural heritage of the island.

A Szabó Magda Iskola kitűnő nyolcnapos kiránduláson vesz részt a London Tours segítségével Máltán. A kulturális programok és úszás mellett a diákok egy helyi nyelviskolában tanulnak. A sziget gazdag kulturális örökségének megismerése céljából meglátogattuk Gozo szigetét, a Ramla öblöt, a Mediterraneo Dolphin Marineland Parkot és a sliema-i kikötőt.

 img_5839.jpg

Zsúfolt utca. A crcowded street.

img_5994.jpg

A tengerparton. At the seaside.

img_6057.jpg

Nagy madár. A big bird.

img_6063.jpg

Delfin-show. Dolphin show.

img_6130.JPG

A csapat. The team.

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4015187266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása