Aszfaltrajzverseny
2019. szeptember 21. írta: Zoltán Bede

Aszfaltrajzverseny

Kocsis Enikő

Iskolánkban immár harmadik alkalommal került megrendezésre az aszfaltrajzverseny. A téma más volt, mint az előző években. Megmozdulásunkba próbáltuk a környezetvédelmet is bevonni.  A tetszőlegesen megalakult gyerekcsoportoknak választania kellett egy védett állatot, melyet a saját lakókörnyezetében rajzolhattak le. A gyermekek nagy kedvvel és lelkesedéssel álltak hozzá a munkájukhoz. Örömmel tapasztaltuk, hogy ebben az évben jelentkeztek legtöbben a meghirdetett eseményünkre. Következő félévben más témával, de ugyanolyan lelkesedéssel várjuk a tanulókat az aszfaltrajzversenyre.

We held our now traditional floor graffiti contest for the 3rd time at school. The topic was different this time: environment protection. The teams chose a protected animal that they depicted in their natural environment with great will and enthusiaism - we had the largest number of contestants this year. Will will be back with a different topic next semester.

20190919_160649_0.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1915135480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása