Egynapos kirándulás, 8. osztály
2019. szeptember 14. írta: Zoltán Bede

Egynapos kirándulás, 8. osztály

Fási Tímea Tekla

A nyolcadik osztály Szentendrére kirándult. Elsőként a város nevezetességeit kellett megkeresnünk egy játékos rejtvény segítségével. Fel volt adva a lecke, pedig helyi vezetőnk is volt, Kadosa tanár úr személyében. A Duna partján ebédeltünk egy food truck bisztróban, majd megpróbáltunk megtanulni kővel kacsázni… több kevesebb sikerrel. Ezt követően megtekintettük a Magyar Szürrealisták című különleges tárlatot a Ferenczy Múzeumi Centerben. A napot jó szokásunkhoz híven egy cukrászdában zártuk.

Year 8 visited Szentendre. First we had to solve a riddle that gave us a guided tour in the old city centre of the town. It wasn’t easy, although we had a local guide, Mr Kadosa, to give us a helping hand. We had lunch in a food truck bistro by the Danube, than we tried to learn to skim stones on the river. After that we visited the must-see exhibition of the Hungarian Surrealist Movement. At the end of the trip according to our class tradition we visited a cake shop.

szt1.jpg

Elveszve? Lost?

szt2.jpg

Graffiti

szt6.jpg

Emelt fejjel. With a raised head. 

szt5.jpg

UFO

szt4.jpg

Csoport a dombon. Team on the hill.

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4115092932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása