Piknik az elsősökkel
2019. szeptember 01. írta: Zoltán Bede

Piknik az elsősökkel

Mihályi Gabriella, Szomódi Zsuzsanna

A 2019-2020-as tanév kis elsőseivel és szüleikkel egy ragyogó délelőttöt töltöttünk a Gellérthegy oldalában, a Filozófusok kertjénél. Az ismerkedő pikniken volt játék kicsiknek és nagyoknak, sok finomság, pazar idő, vidámság,  jó beszélgetés, remek hangulat. A gyerekek már biztosan sokkal bátrabban fognak ezután belépni hétfőn az iskola kapuján...!

Mi már nagyon várjuk őket!
We spent a marvellous morning with the first graders of this upcoming school year and their parents on Gellért Hill at the Philosophers' Garden. We had games for the young and the old, loads of delicacies, excellent weather, fun, good discussions and great mood. Children will surely be much braver to start the school year next Monday after this.
We are looking forward to seeing them.
20190831_120651-min.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5415034120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása