Erdei iskola, 1-2. osztály, utolsó nap
2019. május 10. írta: Zoltán Bede

Erdei iskola, 1-2. osztály, utolsó nap

Kisné Baricsa Adrienn

A reggeli pakolás után Paksra látogattunk a városi múzeumba, ahol interaktív foglalkozásokon vettünk részt. Az elsősök a halászatról és a malmok működéséről hallhattak. A másodikosok régészkedtek, csontokat kerestek, fémdetektoroztak, agyagcserepeket restauráltak és drónoztak. Ezután a gyerekek csapatokat alkotva feladatlapokkal járták körbe a múzeumokat érdekességeket keresgélve.
Ebéd után a már szokásos kvíz és jutalomosztás következett.
A tábor fantasztikus volt, gyönyörű helyen jártunk, és sok élménnyel gazdagodtunk.

After packing in the morning we made a visit to the local museum where we took part in an interactive activity. Year one learnt about fishing and the operation of mills and year two did some archeology,  looked for bones, used metal detectors, restored clay pots and operated drones. After that the children looked for interesting items in teams. 

We had our usual quiz and awards after lunch.

The camp was fantastic. We saw beautiful places and gained loads of experiences.

img-2722.JPGimg_2817.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5314818824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása