Sítábor
2019. március 10. írta: Zoltán Bede

Sítábor

Adámi Luca (6. évfolyam)

Vasárnap, első nap

Mindenki megérkezett, megkaptuk a szobákat stb.
Sunday, Day 1
All arrived and took rooms etc.
Hétfő
Reggel 9.00-kor találkoztunk, és mentünk a sípályára. Ott síeltünk, és felosztottuk a csapatokat pl: kezdő, középhaladó, haladó. Ködös idő volt, úgyhogy nem volt a legjobb, meg már hó szinte csak a pályákon volt. Majd olyan 16.00 körül mentünk le. Lehetett kézműveskedni, fürödni stb. 19.00-től volt a vacsi.
Monday
We met at 9 am and went on the ski slopes. We were skiing and set up the teams: beginner, imtermediate, advanced. It was foggy so it was not the best and snow was virtually on the tracks only. We left at about 4 pm. Did some arts and crafts, bathed etc. Dinner was served from 7.
Kedd
Ugyanúgy 9.00-kor találkoztunk, és felmentünk a pályára. Jó volt az idő: napos-felhős. Minden nap az Enzo Moroban ebédeltünk, és pizzát ettünk. (hétfőnél nem említettem de akkor is :) ) Majd délután lejöttünk. Vacsi után popsitepsizni mentünk - nagyon jó volt!
Tuesday
We met again at 9 and went up on the slopes. The weather was nice - partly cloudy. We had lunch at Enzo Moro's every day and had pizzas (I did not mention that for Monday but we did then too :) ) We came down in the afternoon. After dinner we went snow gliding - it was great fun!
Szerda
Ugyanolyan, mint a többi napon. Az udő nem volt túl jó, de annyira rossz sem volt.
Wednesday 
Same as other days. The weather was not too good nor bad.
Csütörtök
Nagyon kalandos nap volt: egész nap szakadt az eső. Még fönt a hegyen is, legfönt pedig jégeső. Mindenki bugyiig ázott, ezért bementünk a hűttékbe hogy megszáradjunk, és ebéd után már mentünk is le a hegyről. Sajnos ezáltal a kincskeresés elmaradt :( .
Thursday
An day of adventures - it was pouring rain all day. Even up on the mountain with hail on top. All got soaked to skin so we went in the Hütte to dry and left the mountain right after lunch. Treasure hunt was unfortunately cancelled this time :(
Péntek
Nagyon izgalmas nap volt. Az idő ködös volt de nem volt azért annyira rossz. A hó meg tapadt, úgyhogy az sem volt a legjobb. De ma volt a verseny napja: egy tányéros pályán volt a verseny délelött. Miután lezajlott, elmentünk ebédelni. Mindenki síelt még egy jót, majd lementünk a hegyről. Vacsi után volt a ki mit tud, ami szintén nagyon jó volt. Ezután pedig az eredményhirdetés, ami nagyon izgalmas volt: lettek holtversenyek is. Mindenki nagyon ügyes volt! Végül tortáztunk is egyet.
Friday
It was a very exciting day. It was foggy but not too bad. Th snow was sticky so it was not too good either. But this day way the day of the race. After we finished we went to have lunch. All went skiing once again and then left the mountain. After dinner we had a great talent show and the results were announced - we had some draws too. Everyone did very well! Finally we worked out a little. 
Szombat, utolsó nap
Mindenki hazament!
Saturday, final day.
All went home!

img-1fe92e03460724334ff927424ba723a0-v.jpg

Sítábor hóval... Ski camp with snow...

img-a6eaed34f4528af26f55fbbcbc0e86ba-v.jpg

... és hó nélkül. ...and without snow.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1414670819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása