Moziban az ötödikesek
2018. szeptember 28. írta: Zoltán Bede

Moziban az ötödikesek

Bortnyák Balázs

Pénteken (szeptember 21-én) az Uránia moziba mentünk, megnéztük a Macskafogó (felújított) változatát.  Utaztunk a 149-es busszal, majd a 2-es metróval mentünk át Pestre a Duna alatt, Gizi néni és Zoli bácsi kísért minket. Szerencsénk volt, hogy a buszon és a metrón is sok hely volt. Mindenkinek ajánljuk az Uránia mozi meglátogatását, mert nagyon jól nézett ki kívülről és belülről is. A Macskafogót valószínűleg már sokan láttátok, a felújítás a grafikában változtatott. Nem mindent újítottak fel, mivel volt egy-két rész, amiben semmi változtatást sem csináltak. 

We went to the cinema to watch the patched-up version of Cat City at Uránia cinema. We took bus 149 and metro 2 with Ms Gizi and Mr Priszlinger - we were lucky that there were not too many people travelling at that time of day. We recommend all to visit Uránia as it is a nice bulding from the inside and outside as well. Most of you may have seen Cat City already: patch-up changed the graphics mostly. There were some scenes that have not changed however.

p1200326.JPG

Mozilátogatók. Movie-goers.

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6914268837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása