Gyümölcsnap
2018. szeptember 27. írta: Zoltán Bede

Gyümölcsnap

Kisné Baricsa Adrienn

A mai napon az iskolánkban már hagyománnyá vált Szivárványharcos környezetvédelmi program keretein belül Gyümölcs- és zöldségnapot tartottunk. Ezt megelőzően egész szeptemberben bátorítottuk a gyerekeket arra, hogy minél több friss gyümölcsöt és zöldséget fogyasszanak nap mint nap. A diákok nagy lelkesedéssel készültek erre az eseményre, változatos gyümölcstálakat készítettek az osztályok, és egyéni alkotásokat is hoztak a diákok. A reggel folyamán a kiállított egészséges finomságokat a független zsűrink (Heni néni és Gizi néni) értékelte, figyelembe véve a változatosságot, a kreativitást, az egyedi ötleteket és a tálalást. 

Köszönjük a lelkes részvételt mindenkinek!
Today, within the frames of our traditional Rainbow Warrior programme series we had a fruit and veggie day at school. We have spent the month encouraging the children to eat as many fruits and veggies as possible  every day. Students prepared for the event with great enthusiasm and made all kinds of fruitbowls and individual fruit and veggie creations. An independent jury (Ms Gizi and Ms Heni) evaluated the exhibits during the day looking for creativity, diversity and serving. 
Thank you all for your enthusiastic participation.
download.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7314266253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása