Az 1., 2., 3. osztály a Virtuózok főpróbáján
2018. szeptember 08. írta: Zoltán Bede

Az 1., 2., 3. osztály a Virtuózok főpróbáján

Kis Barbara

Az 1-3.osztály az ovisokkal karöltve meghívást kapott a Papp László Sportarénába, ahol a péntek esti Virtuózok koncert főpróbáját nézhettük meg.
Nagyon izgalmas volt a gyerekeket látni a színpadon,ahogy a felnőttekből álló szimfonikus zenekar “követte” őket. Érdekes volt a készülődés,hallottuk a rendezők utasításait, az utolsó simításokat.Még drónokat is használtak-a mi gyerekeink nagy örömére.�
Szünetben a színfalak mögé is bemehettünk, ahol két Virtuóz kislány mini hegedű koncertet adott nekünk, sőt még csokit is kaptunk!
Jó kis délután volt. Köszönjük, hogy ott lehettünk!

Years 1-3 and the kindergarden were invited to Papp László Sports Arena to visit the rehearsal of Friday night's Virtuosos performance. 

It was really exciting to see the children on stage while the symphonic orchestra of adult musicians were accompanying them. Preparations were interesting: we could hear the directors' instructions and saw the final touches to the performance. To the children's delight even drones were employed �

We had an opportunity to take a peek behind the stage in the interval where two of the young Virtuosos gave us a short violin concert. What is more we were even given some chocolate as well.

It was a nice afternoon, thanks for the opportunity to be there.

big-porosmisi_alap01.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2114229113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása