Katica tanya, első nap
2018. június 26. írta: Zoltán Bede

Katica tanya, első nap

Kocsis Enikő, Mihály István

9-kor indult a Szabó Magda táborlakó csapata a patcai Katica tanyára, a 3 órás út után jól esett a nagy játszótéren lazítani, majd tartalmas ebédet fogyasztottunk a pergola alatt.
Ezután feltérképeztük a birtokot, a vártól a csúszdákig, majd a gokart pályán versenyeztünk. Az izgalmakat csillapítottuk egy kis jégkrémmel a napsütésben, majd elfoglaltuk szobáinkat, csendes pihenőnket élveztük a frissen vetett ágyban.
Ezután jött a vacsora, az állatsimogató és az isteni csúszdapark estig. Este borítékos csapatverseny és poszterkészítés zajlott a pajtában. Mindenki nagyon jól érzi magát.

Szabó Magda campers left at 9 for Katica tanya farm. After a nice chill on the playground we had a big lunch under the huge pergola. 

Next we mapped the site from the castle to the slides and did a race on the go-kart pitch. We cooled our excitement with some ice cream then went to our rooms for a couple of slient hours. 

We had dinner, went to the pet zoo and on the slides until sunset and had a team competition and made posters in the evening in the barn. Everyone is having fun.

img_1198.jpg

Gabi néni ls egy ház. Gabi néni and a building.

img_1203.jpg

Egy traktor maradványai. The remains of a tractor.

img_1215.jpg

Figyelem. Attention.

img_1222.jpg

Birkák. Sheep.

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4614073347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása