Március 15. - alsó tagozat
2018. március 18. írta: Zoltán Bede

Március 15. - alsó tagozat

Szomódi Zsuzsanna

Pákozdon ünnepeltük március 15-ét. A négy alsós osztály egy rendhagyó és izgalmas helyszínen tekintette meg a harmadik osztály által az Obeliszk lépcsőin előadott műsort, akik szereplésük végén saját készítésű kokárdáikat tűzték az elsősök, másodikosok és negyedikesek kabátjára. A délelőtt folyamán négy helyszínen, forgószínpad-váltásban katonák által "vezényelt" foglalkozásokon vettek részt a gyerekek, többek közt kardot forgathattak, énekelhettek citerakísérettel Kossuth-nótákat, jártak a lövészárokban s a 48-as témát feldolgozó interaktív kiállításon is. Az időjárás is kedvezett a jó hangulatnak, egész nap a szabadban lehettünk.

Juniors celebrated March 15 at an extraordinary and exciting location with a show performed by year 3 on the stairs of the Obelisk. Following the performance, year 3 attached their cockades to the coats of year 1, 2 and 4 students. Children took part in activities conducted by soldiers at four locations: they tried to handle swords, sang Kossuth songs accompanied by a zither, visited trenches and an interactive exhibition on the topic of '48. The weather was favourable for all outdoor activities. 

img_2712.jpgimg_2714.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr3913750906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása