Sítábor, utolsó napok
2018. március 10. írta: Zoltán Bede

Sítábor, utolsó napok

Kis Barbara - Keszthelyiné Szmolen Judit

A sítábor utolsó 2 napjára a nap kibújt a felhők mögül és ránk mosolygott. Vidáman keltünk útra az egèsz napos síelésre. A fárasztó sportolás után mindenki jót lubickolt a medencében. 
Az utolsó nap síversennyel kezdődött,majd a mindennapos kézműveskedéssel folytatódott. Este a csapat csalàdi kvíz jàtékon bizonyított, majd a tábor zárásaként az elmaradhatatlan Szergej-diszkó következett.
Fantasztikus napokat töltöttünk együtt és tervezzük a jövő évet,hogy újra együtt legyen a nagy csapat!

The Sun came out and shone on us for the last two days of the ski camp. We cheerfully embarked on a full-day skiing tour and after the tiring day we were happily splashing about in the pool.

The last day started off with a ski race and continued with the daily arts and crafts activity. In the evening we had a family quiz and then we continued with the usual Sergei disco.

We spent a number of fantastic days together and are already planning the reunion for next year.

sit1_2.jpg

Sí-ülés. "Skitting". 

sit2_2.jpg

Quiz.

sit3_2.jpg

Pizza.

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr3313727970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása