Testvérosztály-program a hetedikesekkel
2017. október 06. írta: Zoltán Bede

Testvérosztály-program a hetedikesekkel

Mihály István

Today year 7 had our annual Szabo Magda buddy class programme. Year 7 performed a tale by Ervin Lazar then we had a nice quiz together. Year 3 made a sentence paper snake and we played with the words in it. We finished the nice moments with a party. Thank you to Mr Andras Toth who helped students a lot in this literature session.

Ma a hetedikesek az éves Szabó Magda testvérosztály programon vettek részt. A 7-ik osztály Lázár Ervin egy meséjét adta elő, majd vetélkedőn vettünk részt. A harmadikosok mondatkígyót alkottak, és az azon szereplő szavakat felhasználva játszottunk. A kedves perceket bulival koronáztuk meg. Köszönöm Tóth Andrásnak, hogy sokat segített a gyerekeknek ezen az irodalmi programon.

image1.jpeg

Az előadás. The performance.

image2.jpegA közönség. The audience.

image3.jpeg

A buli. The party.

image4.jpeg

Mondatkígyó. Sentence snake.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6112932837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása