Csodatükör 2022
2022. november 17. írta: Zoltán Bede

Csodatükör 2022

Gy. Molnár Kadosa

Csütörtök délután zajlott iskolánkban a Csodatükör mese- és novellaíró pályázat záróünnepsége. Ebben az évben a felhívás témája az utazás volt - olyan írásműveket vártak a szervezők, amelyekben a főszereplő útra kel. 
A délután folyamán a diákok meghallgatták a legjobban sikerült művek felolvasását, és találkoztak vendégünkkel, Varró Dániellel, a költővel, aki először interaktív mesélést tartott A szomjas troll című könyvéből, majd a nagyobb diákok kérdéseire válaszolt a költészetről szóló beszélgetésen. A nap a díjak kiosztásával zárult.
The closing ceremony of this year's writing competition took place on Thursday. The theme of the short stories and tales written by the students was journeying.
In the course of the afternoon the students listened to the readings of the best stories of this year, and had a chance to meet Dániel Varró, the poet, who told a story of his own interactively, and later gave answers at a talk about poetry. The day ended with the awarding ceremony.
20221117_114804.jpg
Költő a gyermekek közt. Poet with children.

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1117981446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása