Ismét Gold, azaz első hely az Open Curtain Dármafesztiválon
2022. március 08. írta: Zoltán Bede

Ismét Gold, azaz első hely az Open Curtain Dármafesztiválon

mrz

Az idei tanévben online rendezték meg az Open Curtain English Drama fesztivált, a Kossuth Kéttannyelvű Általános Iskola szervezésében, ahol az ötödikes csapat képviselte az iskolát, és Gold, azaz első díjat nyert. Az előadás címe: A Ring on a String and a Hassle for a Castle. A darab az Egri csillagok alapján készült, a díjnyertes felvétel alább látható. A darab kibővített változatát az ötödik osztály 2022. május 20-án bemutatja a 12th National English Drama Festival in Veszprém című eseményen, melyet az American Corner Veszprém és az ELTE Alkalmazott Nyelvészeti Tanszéke közösen szervez.

The Open Curtain English Drama festival organized by Kossuth Bilingual Primary School this year was held online. Our school was represented by year 5 that won the Gold Prize. The title of the clip is A Ring on a String and a Hassle for a Castle, based on Géza Gárdonyi's Eclipse of the Crescent Moon. An extended version of the scene will be presented by year 5 at the 12th National English Drama Festival in Veszprém on the 20th of May organzied by American Corner Veszprém and the Faculty of Applied Linguistics of ELTE. See the clip here: 

 

20220308_124204.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1517775298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása