Csillagmese, nyolcadik osztály
2021. december 13. írta: Zoltán Bede

Csillagmese, nyolcadik osztály

Gy. Molnár Kadosa

A nyolcadik osztály Pesten barangolt, egészen pontosan Erzsébetvárosban - de száz évvel ezelőtt, 1921-ben! Egy mobilos, a kiterjesztett valóság elvén alapuló, városfelfedező applikáció vezette a nyolcadikos csapatot, akik egy, pontosan száz évvel ezelőtt történt bűnügyet göngyölítettek fel. Eszüket és telefonjaikat használva a Gozsdu udvarig jutottak el, ahol a nyomozás véget ért, a diákok pedig beültek Kati nénivel egy forró csokira a közeli coffeeshopba. 

Year 8 explored Erzsébetváros, the VIIth district of Pest - but a hundred years before our time, in 1921! The students were using an application based on augmented reality, and with the help of it, they solved a hundred years old crime. The story lead them to Gozsdu garden, where, upon finishing the detective work, the youngsters went to a coffeeshop with Ms Kati to have a well-deserved hot chocolate.
unsolved.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4816782798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása