Csillagmese, 6. osztály
2019. december 08. írta: Zoltán Bede

Csillagmese, 6. osztály

Priszlinger Zoltán

A hatodik osztály kora délután az iskolában vett részt egy, a  vitakultúra alapjairól szóló foglalkozáson, amelynek végén Léda és osztálytársai a mobiltelefon iskolai használata kapcsán érvelhettek. Az osztály busszal és egy közel három kilométeres havas, hegyi gyalogtúrával a Hármashatár-hegy tetején található Rotter Lajos Turistaházba kirándult. Itt közös főzéssel, sütéssel, táncolással, esti túrával és hógolyózással töltötték az időt. Pár óra alvás és a reggeli kalács után délelőtt indultak haza a diákok.

Early in the afternoon year 6 attended a session on debate, at the end of which Léda and her classmates argued for mobile phone use in school. The class then took a bus and walked through the snowy forest to Rotter Lajos Hostel on top of Hármashatár-hegy. Here they spent the evening with cooking, baking, dancing, hiking and snowballing. After a few hours of sleep and some scones for breakfast students headed home. 

01_erveles.JPG

Vita. Debate.

03_kiki_es_celeste_is_csatlakozott.JPG

Kiki és Celeste is csatlakozott. Kiki and Celeste joined us too.

02_gyalogtura.JPG

Havas séta. Snowy walk.

06_osztalykutya.JPG

Osztálykutya. The Class's dog.

05_kozossegi_ter.JPG

Közösségi tér. Community space.

04_palacsinta_sutes_es_toltes.JPG

Palacsintasütés. Making pancakes.

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5415343202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása