Kortárs irodalmi testvérosztály program, 2. és 6. osztály
2019. október 13. írta: Zoltán Bede

Kortárs irodalmi testvérosztály program, 2. és 6. osztály

Priszlinger Zoltán

Pénteken tartották az idei Kortárs Irodalmi Nap testvérosztály programját a hatodikosok és a másodikosok. Az idősebbek játékos feladatokat készítettek a kisebbeknek, majd a puzzle-kirakás és a titkos beszéd megfejtése után a csapatok Dániel András meséjének egyes jeleneteit adták elő. A másodikosok képregény- és legóbemutatót tartottak, az órát pedig Fedor és Dorci muffinjainak elfogyasztásával zárták a diákok.

This year's Contemporary Literature Day was held last Friday in years 2 and 6. Year 6 prepared fun games for the smaller ones then, following a jigsaw puzzle and secret speech challenge, the teams presented scenes from András Dániel's story. Year 2 made a comics and lego show then the students jointly consumed Fedor's and Dorci's muffins. 

dscn2055.JPG

Agyalás. Puzzled.

dscn2063.JPG

Jelenet. Scene. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr3515221078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása