Gyereknap - 5. osztály
2019. június 05. írta: Zoltán Bede

Gyereknap - 5. osztály

Priszlinger Zoltán 

Az 5. osztály az iskolai gyereknapon kilátogatott a Margitszigetre, ahol piknikezéssel, jégkrémezéssel, focizással és fára mászással múlatta az időt. Az iskolába visszatérve DJ Flórián profi felszerelésével szolgáltatta a zenét, majd sor került a régóta várt nagy összecsapás: Balázs és Kadosa tanár úr mérte össze erejét egy dobpárbajra, majd Balázs és Flórián közösen is „játszottak” egy számot.

Year 5 went to Margitsziget on the school's children's day where we had a picnic, played football, Climbed tees and had ice-creams. On our return Flórián played music on his professional equipment and then a long-awaited event took place: Mr Gy. Molnár and Balázs fought their drum duel, followed by Balázs and Flórián musical "performance". 

https://www.youtube.com/watch?v=8difibgoT7c&feature=youtu.be  

 dscn0336.JPG

Picnic

dscn0365.JPG

DJ

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6014879260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása